Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 17 de desembre del 2016

SUPORT A CARME FORCADELL

Concentració a Begur en suport a la presidenta del Parlament

Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 16/12/16
 
Concentració davant l'Ajuntament de Begur en suport a Carme Forcadell, aquest dijous. (Foto: Ajuntament de Begur)
Prop de 40 persones s’han concentrat aquest vespre, a les 8, davant l’edifici de l’ajuntament de Begur en suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. La trobada, convocada per entitats sobiranistes, s’ha fet perquè demà va a declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)  en qualitat d’investigada per desobediència i prevaricació. Entre els presents a la concentració hi havia diversos membres del consistori, entre ells l’alcalde, Joan Loureiro, que ha llegit el manifest de suport a Forcadell.
 
La concentració a favor de Forcadell, que s’ha fet avui a molts altres municipis de Catalunya, ha estat convocada per les entitats independentistes Assemblea Nacional de Catalunya (ACN), Associació de Municipis per la Independència (AMI). Associació Catalana de Municipis (ACM)  i Òmnium Cultural. I, a més, demà hi ha un acte de suport, a partir de les 9 del matí, davant el TSJC, a Barcelona. L’alcalde ja ha anunciat avui que hi serà. El president de la Generalitat ja ha manifestat avui el seu suport a Forcadell:  “El meu suport és absolut, i si hi ha una sentència que la inhabilita, encara més. Perquè tots som conscients que no és un judici a una persona, és a una institució que representa la voluntat del poble català”.
 
Forcadell va a declarar demà al tribunal arran de la querella criminal que va presentar-li la Fiscalia Superior de Catalunya per permetre el debat i la votació de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent, que va tenir lloc el 27 de juliol passat, i que el Tribunal Constitucional (TC) l’havia advertit que no ho podia fer.