Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 5 de desembre del 2016

ÈXIT DE LA FIRA DE NADAL

Gran èxit del primer cap de setmana nadalenc de Begur


Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 05/12/16

Imatge de la Fira de Nadal a la Plaça Lluís Esteva i Cruañas, de Begur.
(Foto: Matíes Carreras/Ajuntament de Begur)

Els actes del primer cap de setmana nadalenc de Begur han tingut molt bona acollida per part dels veïns i visitants. Des de l'encesa dels llums de Nadal de dissabte a la tarda fins a la quina a favor d’Oncolliga, sense oblidar l’actuació del Cor Nota Sa Veu o l'enlairada de globus a favor de La Marató de TV3. "Estem més que satisfets", ha manifestat l'alcalde, Joan Loureiro, que confia que les activitats encara programades tindran la mateixa acceptació.
 
Davant la campanya de Nadal, l’Ajuntament, amb la implicació d’entitats i associacions del municipi, ha previst un programa d’activitats amb una seixantena d’actes. Un programa obert a totes les edats, des de tallers infantils, a quines, cinema, concerts, gimcana o torneig de bàsquet. Aquest any, el programa compte amb dues novetats: el darrer bany de l’any, el 31 de desembre, i el tradicional ball de fanalet, el 5 de gener. El darrer bany de l’any, que organitza l’Associació Begur Aigües Obertes, tindrà lloc el darrer dia de l’any, 31 de desembre, a les 12 del migdia, a la platja de sa Riera. El ball del fanalet es farà el 5 de gener, a partir de dos quarts d’onze de la nit, al Casal de la Gent Gran de Begur.
 
Imatge d'una de les actuacions incloses al programa de la fira d'aquest cap de setmana. (Foto: Matias Carreras/Ajuntament de Begur)