Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 5 de desembre del 2016

BEGUR ENCÉN LES LLUMS DE NADAL

Begur inaugura la celebració del Nadal amb l’encesa de llums i la fira

 
Font: Ajuntament de Begur - Dissabte, 03/12/16
 
Encesa de llums a la plaça de la vila, aquest dissabte.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
El municipi de Begur ha iniciat avui la celebració de les festes de Nadal amb la tradicional encesa dels llums, com també de l'arbre natural a la plaça i la fira comercial que durarà vuit dies, fins dissabte que ve. L’encesa, a càrrec de l’alcalde, Joan Loureiro,  ha aplegat molts veïns i visitants a la plaça de la Vila, que, a més, han pogut gaudir de la música del discjòquei Nasi i degustar coca i cava per un euro. La recaptació anirà a parar a Serveis Socials del municipi.
 
Davant la campanya de Nadal, L’Ajuntament, amb la implicació d’entitats i associacions del municipi, s’ha previst un programa d’activitats amb una seixantena d’actes.  Un programa que abarca activitats per a totes les edats, des de tallers infantils, a quines, cinema, concerts, gimcana o torneig de bàsquet. Aquest any, el programa compte amb dues novetats: el darrer bany de l’any, el 31 de desembre, i el tradicional ball de fanalet, el 5 de gener. El darrer bany de l’any, que organitza l’Associació Begur Aigües Obertes, tindrà lloc el darrer dia de l’any, 31 de desembre, a les 12 del migdia, a la platja de sa Riera. El ball del fanalet es farà el 5 de gener, a partir de dos quarts d’onze de la nit, al Casal de la Gent Gran de Begur.
 
A més, com cada any, s’han programat diversos esdeveniments dedicats a La Marató de TV3, que enguany versarà sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Així trobem una caminada, que organitza Els Perduts; una gimcana familiar, per Cubasquet; una xocolatada, per Esplai Municipal Autèntic; balls en línia, per Els Country Line’s Rebels; enlairament de globus amb desitjos, per XIKS, i la venda d’ornaments de Nadal i postals a càrrec dels alumnes de les dues escoles del municipi, el Doctor Arruga i Olivar Vell. Divendres passat ja es va fer un xerrada amb una professional mèdica sobre l’ictus. L’any passat, a través dels diferents actes, es van recaptar prop de 3.400 euros per a La Marató.
 
Dins el programa d’actes no es poden oblidar les diverses actuacions musicals, els tallers nadalencs, les activitats esportives i lúdiques, les exposicions de pessebres i postals de Nadal, el pessebre vivent dels infants de Ses Falugues, el caga tió o la cavalcada dels Reis. Els Reis Mags arribaran a Begur el 5 de gener a partir de les 6 de la tarda. I posteriorment, aniran a Esclanyà.