Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 7 de novembre de 2016

HOMENATGE PELS VEÏNS DE 85 ANYS

Homenatjats 7 veïns de Begur en complir 85 anys

 
Font: Ajuntament de Begur - Diumenge, 06/11/16
 
Gervasi Sais, al centre, amb la placa de President Honorari, junt a l'actual president de l'entitat, Josep Ribot, l’alcalde, Joan Loureiro, i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Encarnación Garcia, junt a altres assistents a l'acte. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
L'associació Casal de la Gent Gran de Begur, amb la col·laboració de l'Ajuntament, va homenatjar ahir dissabte els socis de l'entitat Anna Frigola, Manel López, Ángeles Pérez, Joaquima Fontanillas, Jacques Leyvraz, Miquel Salvadó i Maria Carreras en complir aquest any 85 anys. La festa, que té lloc des de fa més de 10 anys i va aplegar més de 80 persones, va tenir lloc al mateix local de l'entitat, que es va inaugurar el 1998 i ocupa l'antiga seu de la cooperativa La Económica Bagurense. A més, l’entitat va homenatjar l’expresident de l’entitat, Gervasi Sais, nomenant-lo president honorari.
 
L’acte d’homenatge el va iniciar el president de l'entitat, Josep Ribot, cridant un per un els set homenatjats en complir els 85 anys aquest any. Allà, davant la presència de l’alcalde, Joan Loureiro, i la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Encarnación Garcia, se’ls ha entregat una placa commemorativa. Posteriorment, els cinc van apagar les espelmes d'un pastís que després van poder gaudir els presents a l'acte. Abans del pastís, l’entitat va decidir honorar el seu expresident, que ja va ocupar un càrrec a la primera junta abans d’arribar al principal càrrec. La festa va estar amenitzada pel grup Peix Fregit.
 
Ribot va recordar que l'homenatge als socis que fan 85 anys és una de les moltes activitats que organitza l'entitat, que va sorgir amb la creació del local. A més, també fan excursions, àpats populars, ball, xerrades...I sempre hi ha el local, que obre cada tarda de les 14 a les 20 hores. "Tenim uns 300 socis, quasi tota, per no dir tota, la gent gran de Begur", va explicar Ribot.