Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 4 d’octubre del 2016

TORNA EL 'TROBEM-NOS A SES FALUGUES'

La llar d'infants de Begur enceta demà novament el punt de trobada per compartir experiències entre infants i familiars
 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 04/10/16
 
Imatges de la primera 'Trobem-nos a Ses Falugues' del curs passat. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
La llar d'infant Ses Falugues de Begur, que depèn de l'Ajuntament, ha decidit, per segon any consecutiu, tirar endavant un projecte en què convida, als nens i nenes del municipi que tenen de 0 a 3 anys i els seus familiars, a anar-hi i compartir experiències entre tots ells. El projecte, que s'anomena "Trobem-nos a Ses Falugues", es farà cada primer dimecres de mes, essent el primer d'ells demà mateix, amb horari de 15,30 a 17,30 hores. En aquesta primera trobada, la direcció del centre ha decidit que es destini a què la gent es conegui i parlar de cóm volen que sigui l’espai (expectatives, propostes, temes que interessen, etc.) "Volem oferir un espai al centre on els infants i els seus familiars visquin moments bonics i agradables", ha manifestat la directora del centre educatiu municipal, Maria Muriscot.
 
Activitats entre pares i els nens durant les trobades del curs passat. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
El projecte, del qual es té una experiència al llarg del curs passat, permet als familiars conèixer una mica més i millor el seu nen, compartir els seus jocs, com també conèixer altres nens i les seves famílies i, d'aquesta manera, arribar a poder intercanviar opinions i experiències. "Trobem-nos a Ses Falugues" vol ser un pilar més del gran projecte educatiu de l'escola bressol, l'única del municipi que ofereix el servei educatiu corresponent al primer cicle d’educació infantil.
 
La llar d'infants ja té actualment uns objectius ben clars, com són donar molt valor al caràcter obert del centre (es comunica i col·labora amb el seu entorn), familiar (cerca la creació d’un ambient serè, amorós i de confiança) i respectuós (atén als infants en la seva diversitat).