Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 27 d’octubre del 2016

PREMIATS PEL SECTOR TURÍSTIC

MARIAN MURO I FRIT RAVICH PREMIATS PEL SECTOR TURÍSTIC

 

Ahir es va atorgar el premi 'Timó d'Or', que va recaure en l'exdirectora general de Turisme de la Generalitat

L'empresa de patates xips i de distribució, guardonada per la seva tasca empresarial

El guardó als 50 anys d'activitat al Bar Restaurant es Castell, de Begur

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dijous, 27/10/16 - Joan Trillas
 
Els guardonats ahir a la tarda a l'Hotel Cala del Pi, a Platja d'Aro.
(Foto: El Punt Avui)
La festa del Gremi de la Unió d'Hostaleria Costa Brava Centre va atorgar ahir els premis d'aquesta edició, entre els quals destaquen el Timó d'Or per a Marian Muro, exdirectora general de Turisme. Pel que fa referència al Timó d'Argent va ser compartit entre Josep Lloret, per la seva vinculació a la cultura i a Jovents Musicals de Torroella, i Monte Closas, que a banda de la seva activitat professional en el món de l'hostaleria ha estat la presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.
 
A més, cal destacar el premi Cooperativa Costa Brava, que va recaure en l'empresa Frit Ravich. L'acte, que es va celebrar a l'hotel Cala del Pi, de Platja d'Aro, va atorgar també els Guardons de Qualitat, que van recaure en les empreses Tourist Service, hotel Hostalillo, Silken Park Hotel Sant Jorge i l'Ajuntament de Platja d'Aro.
 
Pel que fa referència al Timó als associats amb 25 d'anys d'activitat, els premiats van ser la Costa Golf & Beach Resort, de Pals; l'Hotel Restaurant sa Punta, de Pals, i el guardó als 50 anys d'activitat al Bar Restaurant es Castell, de Begur; el Restaurant Can Penedes, de Llagostera, i l'hotel Sant Pol, de Sant Feliu de Guíxols.
 
La presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, va destacar la importància del diàleg i de treballar en equip amb una gestió transparent dels recursos públics: “Si volen que els recursos públics d'ocupació i formació tinguin retorn, comptin amb nosaltres, que coneixem les problemàtiques i gestionem bé els nostres recursos.”