Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 25 d’octubre del 2016

LA FIRA DE LA CASTANYERA, ARRIBA AMB NOVETATS

Una exposició de bolets i una conferència, principals novetats de la VI Fira de la Castanyera de Begur.

Font: Ajuntament de Begur - Dimarts,
 
Una exposició de bolets i una conferència sobre els bolets tòxics són les principals novetats de la sisena edició de la Fira de la Castanyera de Begur, que comença aquest divendres i acaba el dimarts, u de novembre. Altres novetats de la fira són una escola de màgia, contes amb la castanyera, concurs de disfresses infantils, i un túnel del terror al Carrer Boadella
- La Plaça Lluís Esteva i Cruañas es convertià en un parc infantil, amb inflables, carrusel de barrils, concurs de disfresses o explicació de contes (a càrrec d’Olga Cercós), entre altres activitats.
- La 'Mostra de Bolets' es podrà veure a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, s’inaugura el divendres a les 7 de la tarda, i es podrà visitar dissabte, de 16 a 20h, i diumenge i dilluns, d’11 a 13h.
 
- El dissabte, a les set de la tarda, tindrà lloc la conferència sobre ‘Els Bolets Tòxics a la Comarca del Baix Empordà’, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de l’Associació Micològica Joaquim Codina de Girona.
 
- Dissabte i diumenge hi haurà una parada a la Plaça de l’Església, on el 'Mag Javi Feroz' ensenyarà els seus trucs.
 
- El 'Concurs de Disfresses Infantils', organitzat pel grup d’animació infantil 'Xiks', serà el diumenge a la tarda, i es clourà amb un berenar, obsequi del supermercat Jodofi.
 
- I els alumnes de l’Esplai Municipal ‘Autèntic’ de Begur, crea un 'Túnel del Terror' al Carrer Boadella, del que podreu gaudir el dissabte a partir de les sis de la tarda.
 
- Es manté la fira d’artesans, com cada any, amb animació inclosa, les activitats infantils, el cinema i els tallers.
- La fira es clourà amb la tradicional 'Castanyada Popular' a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, que organitza novament l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga. El preu de la paperina de castanyes serà d’un euro.
- Al Cinema Casino es projectaran tres pel·lícules aquest cap de setmana:
'Florence Foster Jenkins': Divendres 28/10 - 22:30h (V.O.S.E.)
                                     Diumenge 30/10 - 18h
                                     Dilluns 31/10 - 22:30h.
'Robinson, Una Aventura Tropical':
                                     Dissabte 29/10 - 17:00h
                                     Dilluns 31/10 - 18:00h
'Tarde Para La Ira'          Dissabre 29/10 - 22:30h
                                    Diumenge 30/10 - 22:30h
 
La fira continuarà dissabte al poble d’esclanyà. En concret, a la sala polivalent i començarà a les 10 del matí amb activitats diverses. A les 16 hores arribarà la castanyera i els infants podran gaudir de jocs tradicionals infantils. La festa es clourà amb castanyes, coca i garnatxa per a tothom.