Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 18 de febrer del 2021

JORNADA INFORMATIVA SOBRE EL PROJECTE DE PREVENCIÓ D'INCENDIS FORESTALS

La sessió tindrà lloc el 20 de febrer i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 872 214 977. 

La xerrada també es retransmetrà en directe al perfil de Facebook de l’Ajuntament


Font: Mirada Local - 18/02/21


Sensibilitzar i informar a la població sobre el risc d’incendi als boscos i als nuclis habitats i sobre les principals mesures de seguretat i d’autoprotecció que cal tenir en compte, són dos dels aspectes claus en la tasca de prevenció del foc al municipi i arreu del territori. Per tot plegat, l’Ajuntament de Begur organitza aquest mes de febrer una xerrada informativa adreçada a tots els veïns i veïnes.

La sessió tindrà lloc el 20 de febrer, a les 11 h, al Casino Cultural de Begur i anirà a càrrec de diferents professionals en matèria de protecció del medi ambient i prevenció d’incendis. En aquest sentit, durant la trobada els assistents podran conèixer tots els detalls sobre el projecte executiu de prevenció d’incendis forestals del municipi de Begur i resoldre dubtes sobre les franges de protecció contra incendis i la neteja de les zones verdes interiors de Begur que està executant el consistori.

Aquelles persones interessades en prendre part de la xerrada informativa cal que reservin plaça trucant a l’Àrea de Medi Ambient, al telèfon 872 214 977, en horari de 9 a 14 h.

La xerrada també es retransmetrà en directe al perfil de Facebook de l’Ajuntament