Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 23 de febrer del 2021

EL VIDRE ES LLENÇA SENSE TAP!

Al contenidor de vidre només s'hi dipositen els envasos de vidre, sense taps ni tapes

Font: Mirada Local - 23/02/21


Evitar la generació d’impropis és clau per a garantir que es fa una correcta gestió i reciclatge dels residus que es dipositen a les àrees d’emergència o a través del servei de recollida porta a porta. Per tot plegat, l’Ajuntament de Begur aposta decididament per a seguir sensibilitzant a la població sobre la necessitat i la importància per al medi ambient i per a l’economia del municipi de dur a terme una òptima separació de les deixalles.

En aquest sentit, des de l’Àrea de Medi Ambient es recorda a tots els veïns i veïnes que als contenidors de vidre només s’hi poden dipositar els envasos de vidre; i que aquests han d’anar sempre sense taps ni tapes. Així, no està permès abocar en aquests contenidors residus com:

. Ceràmica, Porcellana, Vidre pla, Bombetes, Plàstic, Suro, Llaunes, ni Carbó

Tots aquests residus són impropis i s’han pogut detectar darrerament en alguns contenidors de vidre del municipi. La presència d’aquestes deixalles complica el reciclatge, dificulta que es pugui donar un nou ús al vidre, i a part dels costos mediambientals directes implica un sobrecost econòmic del servei de recollida de residus.

Per a més informació, podeu consultar la secció de Medi Ambient del web de l’Ajuntament, trucar al telèfon 872 214 977, enviar un correu electrònic a l’adreça pap@begur.cat o seguir els perfils del Mas d’en Pinc a InstagramFacebook i YouTube.