Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 21 de juliol del 2020

NOVA PLAÇA DEL CARRER SANT PERE

L’espai compta amb una zona de jocs infantils i amb nou arbrat i mobiliari urbà.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (21.07.20)
 
 
 
Aquest mes de juliol l’Ajuntament de Begur ha donat per acabades, a falta de la resolució d’alguns detalls, les obres d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, ha estat sotmès al llarg dels darrers mesos a diverses tasques d’arranjament que han permès transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.
 
Amb aquesta actuació, Begur amplia els espais d’oci familiar a la vila i passa a comptar amb una nova plaça al casc antic que ajudarà a pacificar i a embellir el centre de la vila. L’espai, que ja està obert, s’adreça a tots els col·lectius i és plenament segur i accessible.
 
 
En què han consistit els treballs?
Les obres d’aquest projecte -redactat per Jané & Font Arquitectes i iniciat per l’anterior equip de govern l’any 2018- s’han dut a terme sobre una superfície total de 505,70 m2 i han consistit, fonamentalment, en l’eliminació dels anteriors murs, la instal·lació d’enllumenat i mobiliari urbà i habilitar nou arbrat.
 
L’actuació, amb un cost de 341.857,43€ (IVA inclòs), va començar a ser executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones, S.A., fins al moment en que aquesta va entrar en fallida. Posteriorment, es va cedir l’execució de l’obra a Girodservices SL. Atenent que l’obra estava subcontractada a l’empresa begurenca Construccions Bolivar, s’ha seguit amb la mateixa subcontractació.
 
Jordi Carreras, regidor d’Obres i Manteniment, explica que “després d’alguns entrebancs i imprevists que han comportat un endarreriment en l’execució de les obres, l’espai per fi ja és una realitat. Demanem disculpes per les molèsties que aquesta actuació hagi pogut generar i convidem tots els veïns i veïnes a gaudir d’aquest nou espai que estem convençuts que tindrà una molt bona acollida”.