Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 4 de juny del 2020

ANUL·LAT EL CAMPUS DE FUTBOL EN ANGLÈS A BEGUR

La Fundació Esportiva Begur i l’Ajuntament decideixen suspendre enguany aquesta cita esportiva, lúdica i educativa a conseqüència del període d’excepcionalitat pel coronavirus.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (04.06.2020)
 
Atès el moment d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 i el context actual d’incertesa en relació amb el pla de desconfinament i els protocols de seguretat per a esdeveniments esportius, la Fundació Esportiva Begur i l’Ajuntament prenen la decisió d’anul·lar la celebració del Campus de futbol en anglès, un esdeveniment que ha comptat amb molt bona acceptació en totes les seves edicions.
 
L’entitat esportiva i el consistori lamenten haver de suspendre aquesta cita esportiva i educativa prevista per a l’estiu, però per davant de tot es pretén prioritzar la salut i el benestar de les persones participants. A més, tant la FE Begur com l’Ajuntament ja estan traslladant la suspensió del Campus de futbol en anglès a totes les persones implicades en l’organització de l’esdeveniment.
 
 
L’Ajuntament agraeix l’enorme compromís i col·laboració de les entitats locals, com en aquest cas la FE Begur, i anima els veïns, veïnes i visitants a prendre part dels actes que s’organitzen periòdicament al municipi, tot desitjant una tornada a la normalitat que permeti la celebració de tota mena de propostes.
 
 
 
La Covid-19 obliga a ajornar diferents actes
Davant la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació, i complint les directrius marcades pels governs català i espanyol, al municipi s’han ajornat o suspès al llarg de les darreres setmanes els següents esdeveniments:
 
. Revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere
. Acte de clausura del Mil·lenari del Castell de Begur
. Setmana Santa
. Dia Mundial de la Terra i Dia Mundial de l’Aigua
. Campanya del Peix de Roca de Begur
. Acte de lliurament dels premis de narrativa curta
. Veredicte del 12è concurs de cartells de la Fira d’Indians
. Festa de la Vellesa de Begur i d’Esclanyà
. Solretronada 2020
. Marxa Puja i Baixa (desembre)
. Marnaton (octubre)