Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 21 de maig del 2020

PIZZES GRATUÏTES PER A LES FEMÍLIES MÉS VULNERABLES DEL MUNICIPI

La iniciativa impulsada pel Restaurant Diferent de Begur està coordinada per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (21.05.2020)
 
Durant la pandèmia de la Covid-19 segueixen aflorant a Begur i a Esclanyà noves iniciatives solidàries de la mà del teixit associatiu i comercial local amb l’objectiu de vetllar pel benestar dels veïns i veïnes, en especial d’aquells qui més ho necessitin en aquesta crisi.

 
Així, una de les darreres accions altruistes nascudes a la vila és el repartiment gratuït de pizzes entre les famílies més vulnerables. Una campanya impulsada pel Restaurant Diferent de Begur -a qui l’Ajuntament agraeix el seu compromís- que tindrà vigència temporal durant l’estat d’alarma pel coronavirus.
 
El repartiment d’aquest aliment es duu a terme en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials del consistori, que és l’encarregada de fer un seguiment, atendre i donar resposta a les necessitats i requeriments de la població més vulnerable de Begur.
 
Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor la iniciativa i argumenta que “és un orgull veure com els nostres comerços, empreses, entitats i veïns i veïnes s’han bolcat des d’un bon principi durant la pandèmia per donar suport i estar al costat de qui més ho necessita”.