Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 15 de maig del 2020

L'AJUNTAMENT OBRE LES PORTES AL PÚBLIC

L’Ajuntament de Begur obrirà portes en l’inici de la fase 1 del pla de desconfinament

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (15.05.2020)
 
 
 
Les oficines municipals incorporaran totes les mesures de seguretat necessàries per a evitar la propagació i contagi de la Covid-19; entre elles, mampares de protecció o indicatius d’”Esperi aquí el seu torn”.
 
L’Ajuntament de Begur obrirà de nou les seves portes per atendre presencialment els veïns i veïnes coincidint amb l’inici de la fase 1 del pla de desconfinament progressiu a la regió sanitària de Girona, previst inicialment per aquest dilluns 18 de maig.
 
Les oficines municipals han restat tancades al públic des del passat mes de març a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19; si bé durant tot aquest període s’ha ofert a la població atenció telemàtica i telefònica.
 
I aquest mes de maig les oficines reobriran de nou amb totes les mesures i els protocols de seguretat i de prevenció necessaris per a garantir el benestar dels treballadors municipals i de tots els ciutadans que hi accedeixin; entre ells, mampares de protecció o indicatius d’”Esperi aquí el seu torn”. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, de 09 h a 14 h.
 
Cal recordar, a més, que des del passat 12 de maig les oficines municipals ja estan sent utilitzades pels treballadors del consistori -a qui se’ls hi ha proporcionat Equips de Protecció Individual (EPI)- per a dur a terme la seva activitat diària de forma presencial; si bé fins el 18 de maig resten tancades al públic.
 
Durant tot l’estat d’alarma per la Covid-19 i des del començament de la pandèmia tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Begur -entre ells, els regidors i regidores- han seguit duent a terme la seva tasca d’atenció i suport a la població amb l’objectiu d’atendre les necessitats, requeriments i dubtes dels veïns i veïnes.
 
Maite Selva, alcaldessa de Begur, explica que “mitjançant la implantació del teletreball hem pogut seguir desenvolupant la nostra activitat al consistori amb normalitat, oferint a tota la nostra població l’atenció que es requereix en una situació tan excepcional, intentant que ningú quedés desatès en cap moment”.
 
En paral·lel, tots els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Begur han mantingut reunions diàries conjuntes per tal d’avaluar la situació de la pandèmia al municipi i consensuar les línies d’acció a seguir per a garantir la seguretat i el benestar de la població. Aquestes trobades s’han realitzat de forma telemàtica seguint les mesures de seguretat establertes per tal d’evitar la propagació i el contagi del coronavirus.