Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 8 de maig del 2020

LA FUNDACIÓ ESPORTIVA BEGUR PREN NOVES MESURES PER FER FRONT A LA COVID-19

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i l’entitat traslladen una carta informativa a les famílies per detallar aspectes relacionats amb la finalització de la present temporada i el pagament de les quotes.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (08/05/2020)
 
Davant la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació, i després que les federacions territorials corresponents s’hagin pronunciat en els procediments a seguir properament, la Fundació Esportiva Begur informa que les quotes dels mesos en què no hi ha hagut activitat en cadascuna de les seccions es restaran de les quotes de la temporada 2020/21.
 
El regidor d’Esports, Jordi Carreras, constata que “la prioritat de la FE Begur és la salut i benestar de les nostres famílies i actuarem amb la responsabilitat que mereix el moment”. I afegeix “aprofito per fer un reconeixement a tots els nostres equips per la gran temporada realitzada i a tot el nostre equip tècnic de la fundació i famílies per la seva implicació en la temporada 2019/2020”.
 
L’Ajuntament de Begur, en la carta, agraeix a les famílies el seu comportament exemplar a l’hora d’encarar la crisi, tot desitjant poder retornar aviat a la normalitat en tots els àmbits de la vida i poder gaudir i fer ús de les instal·lacions esportives el més aviat possible