Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 7 de gener del 2021

EL RESTAURANT DIFERENT REGALA CAIXES SOLIDÀRIES

El Restaurant Diferent regala unes caixes solidàries a famílies del municipi en situació de vulnerabilitat

El passat mes de maig el restaurant ja va dur a terme el repartiment gratuït de pizzes coordinat amb l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament


Font: Mirada Local - 07/01/21


El 2021 ha començat a Begur i a Esclanyà amb una nova mostra de solidaritat i altruisme per part del teixit associatiu i comercial del poble envers als seus veïns i veïnes durant la pandèmia del coronavirus. I és que el Restaurant Diferent de Begur -tal com ja va fer el passat mes de maig- ha apostat novament per a mostrar el seu suport a totes aquelles famílies de la vila que es troben en situació de vulnerabilitat; especialment, en el marc d’aquesta crisi sanitària, social i econòmica provocada per la Covid-19.

Així, en coordinació amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament -que és l’encarregada de fer un seguiment, atendre i donar resposta a les necessitats i requeriments de la població més vulnerable de Begur- el Restaurant Diferent de Begur ha regalat a diferents famílies unes caixes solidàries que contenen un àpat tradicional català consistent en escudella, carn d’olla, un aperitiu i postres per a poder preparar als domicilis.

L’entrega es va dur a terme el 5 de gener i des del consistori es valora molt positivament la iniciativa. Maite Selva, alcaldessa de Begur, explica que “des que va esclatar la pandèmia farà ben aviat un any hem anat rebent periòdicament mostres de suport i de solidaritat per part de tots els nostres veïns i veïnes. Un ajut que sumat a les mesures i accions que hem anat desplegant des de l’Ajuntament ens permeten donar resposta a les noves necessitats que està generant la pandèmia entre la nostra població, en especial al col·lectiu de persones vulnerables”.

Finalment, des de l’Ajuntament també es vol agrair a Cava Parxet la seva col·laboració en la iniciativa, facilitant ampolles de cava de forma gratuïta.