Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 7 de setembre del 2020

BEGUR COMMEMORARÀ LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA AMB UNA JORNADA ADAPTADA A LES RESTRICCIONS DE LA PANDÈMIA

El programa d’actes previs per a la Diada inclourà una pujada al Castell, la hissada de la senyera i el Cant dels Segadors.

 
Font: Mirada Local/Ajuntament de Begur - (07.09.2020)
 
Begur ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, però, el context excepcional arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 condiciona la celebració dels actes. Per aquest motiu, el municipi proposa sumar-se a la festivitat amb l’organització dijous 10 de setembre -revetlla de la Diada- d’una cerimònia oberta a tots els veïns i veïnes i entitats del municipi.
 
La jornada començarà a les 23.30h amb una trobada a la plaça de la Vila, i seguidament es farà la pujada al Castell de Begur amb torxes i la hissada de la senyera. La commemoració clourà a la mitjanit amb la interpretació del Cant dels Segadors.
 
L’acte seguirà tots els protocols i mesures de seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar el contagi i la propagació del coronavirus. Per tot plegat, l’Ajuntament de Begur recorda que totes les persones assistents hauran de dur mascareta i respectar les distàncies interpersonals.