Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 7 de febrer del 2020

MÉS AJUDA PER NETEJAR PLATGES

L’Esplai Autèntic posa el seu granet de sorra per recuperar les platges després del temporal Glòria

 
Font: Mirada Local - Divendres, 7 de gener, 2020
 
Els nens i nenes de l'Esplai Autèntic,
ajudant a netejar la platja de Sa Riera
de les restes del pas del temporal Glòria
 
 
L’Ajuntament agraeix a totes les famílies i membres de l’Esplai municipal de Begur l’impuls d’aquesta iniciativa i la seva contribució a la preservació dels espais naturals de la vila.
 
La platja de Sa Riera va rebre la visita aquest passat cap de setmana d’un grup de famílies i de membres de l’Esplai municipal Autèntic de Begur que van participar d’una jornada de neteja de la sorra amb l’objectiu de contribuir a la recuperació d’aquest espai després de les destrosses provocades a finals del mes de gener pel pas del temporal Glòria.
 
Durant l’activitat, celebrada durant la tarda del dissabte 1 de febrer, els participants van omplir un total de tres bosses plenes de plàstics i dues bosses amb residus diversos.
 
Aquesta neteja se suma a la ja realitzada per l’Ajuntament de Begur els dies posteriors al temporal Glòria i a l’acció duta a terme recentment pels infants de l’Escola Olivar Vell al Port d’Esclanyà i a la platja d’Aiguablava en el marc del projecte “El millor residu és el que no generem”.