Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 11 de desembre del 2019

TORNA LA FIRA PLAYMÓBIL

Les figures de Playmobil decoren Begur en l’inici de les festes nadalenques

 
Font: Mirada Local - Dimecres, 11/12/19
 
 
 
La III Fira de Playmobil ha reunit a nombroses famílies i aficionats a aquestes icòniques figures de joguet que han gaudit durant quatre dies de mostres, sessions de cinema, concursos i activitats infantils.
L’inici del programa de Nadal a Begur ha tingut aquests primers dies de desembre un gran protagonista i un denominador comú: la Fira de Playmobil. L’esdeveniment ha arribat enguany a la seva tercera edició –de la mà de l’Associació de Comerç i Turisme (ACIT) i amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, i Riude&Clicks-, ja consolidada com una proposta nadalenca i de nova cunya que més seguidors apleguen a la vila.
 
Del 5 al 8 de desembre, i amb el mil·lenari del Castell de Begur com a motiu principal de l’edició d’aquest 2019, la Sala d’Exposicions, el Casino Cultural i les Galeries Begur van acollir iniciatives com el concurs de diorames de Playmobil dirigit a infants d’entre sis i tretze anys, que enguany ha guardonat a Maria Martín amb el Premi Mil·lenari del Castell de Begur i a Claudia Jardí amb el Premi ACIT.
A més, tampoc hi van faltar el concurs “Troba el click perdut”, que convidava els infants i les famílies a trobar els vuit clicks amagats entre els cinc diorames exposats a la Fira i als 26 establiments adherits a l’esdeveniment; descomptes als comerços locals; exposicions de diorames, espais per a pintar; tallers; sessions de cinema; o una xocolatada.
 
Finalment, la plaça de la Vila també va ser la seu de la segona edició de la xocolatada popular i solidària que –amb la col·laboració de la Fleca La Palma i la Pastisseria Bombó, que van aportar les coques per acompanyar la xocolatada- va permetre recaptar un total de 296,69€ que aniran destinats íntegrament a la investigació mèdica de les malalties minoritàries en el marc de La Marató de TV3.