Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 18 de desembre del 2018

SEGONA EDICIÓ DEL PESSEBRE VIVENT A BEGUR

Torna el pessebre vivent teatralitzat de Begur amb més quadres, més figurants i més espai

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 18 de desembre de 2018
 
 
 
El grup de teatre 'Mutis', de Begur, torna a organitzar per segon any consecutiu un pessebre vivent teatralitzat. El grup, amb la col·laboració de l'Ajuntament, amplia enguany la quantitat d'escenes i la participació de figurants, que són uns 70, i treballaran sota la direcció de Joan Serrano.
 
Enguany les escenes teatralitzades es podran veure els dissabtes 22 i 29 de desembre, el dia 22 de 18.30 a 20.30 hores, i el dia 29, de 18 a 20 hores, a la plaça de la vila. En aquesta ocasió passarem dels 6 quadres representats l'any passat a 8, i les parades que reprodueixen el mercat, augmenten, de manera que ocuparan més espai, començant a la plaça de la Vila i arribant fins a l'ermita de Sant Ramon..
 
El punt de trobada serà la plaça de la Vila, des d'on, en grups de 25 a 30 persones, es passarà a veure els diferents quadres del pessebre. Al final de la visita, els visitants podran degustar una tassa de brou.
 
Les escenes teatralitzades seran les següents: L'Anunciació, la casa de l'hostaler Ismael, L'anunciació als pastors, el mercat, el caganer i el naixement (a l'ermita de Sant Ramon) i les dues escenes noves, la d'Herodes i la de les Fúries de l'Infern. A més, hi haurà figurants estàtics entre els diferents quadres representats.
 
Les entrades, amb un preu de cinc euros, es poden adquirir de manera anticipada a l’Oficina de Turisme o el mateix dia a la guingueta.