Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


diumenge, 14 d’octubre del 2018

SENSIBILITZACIÓ DE LA POLICIA LOCAL

El Consell sensibilitza la policia local per millorar la qualitat turística

 
Font: Diari de Girona (Edició Digital) - Diumenge, 14/10/18
 
El Consell Comarcal del Baix Empordà ha presentat als cossos de policia local com la qualitat pot ser una eina de millora per a la gestió dels serveis que ofereixen a la ciutadania i al turista. L´acte va ser presidit per Joan Català, president del Consell Comarcal; acompanyat de Marc Genés, tècnic de turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà; Neus Colomer, tècnica de qualitat del Grup Costa Brava Centre; i David Puertas, cap de la Policia Local de Castell-Platja d´Aro.

L´objectiu de la presentació va ser explicar com la qualitat, i en concret el distintiu de qualitat turística en destinació SICTED, pot ajudar les policies a tenir una millor gestió dels serveis que ofereixen al ciutadà i al turista. També com escoltar als seus usuaris els beneficiarà a curt i a llarg termini o com els requisits que demana complir el distintiu de qualitat farà que donin un valor afegit a l´estada del turista.  Genés va destacar la importància de tenir la policia local certificada amb el distintiu de qualitat turística perquè generen valor afegit a les destinacions i contribueixen a completar el cercle de l´experiència i dels serveis turístics que pot necessitar un turista. Neus Colomer va explicar el funcionament del distintiu de qualitat turística aplicat a la policia local i els beneficis que obtindrien els propis agents i el seu municipi.
El SICTED a Platja d´Aro
Per la seva banda, David Puertas va destacar que des de la Policia Local de Castell-Platja d´Aro van veure el SICTED com una oportunitat per oferir un servei de qualitat al ciutadà i al turista i n´han obtingut sobretot una satisfacció a nivell intern per millorar la gestió del seu servei i transmetre una sensació de seguretat al turista.