Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 10 d’agost del 2018

ENTREVISTA AL GRUP 'CIAO MARINA'

Programa: RadioFórmula Matí, amb Laura Guix
 
Dijous, 10/08/18


 
 
Presentació:
 
Els Ciao Marina són un grup musical Barceloní, format per dos cosins, en Javi Mitjans i l’Àlex Egido. La seva música té tocs de blues i pop-rock espanyol, una música que sorgeix a partir d'una guitarra i la veu com a elements principals, eines a través de les que miren d'honorar l'essència de la música que sorgeix sense orquestres ni ornaments.
 
El 2017 va ser l'inici oficial de la seva trajectòria com a grup, amb la publicació del seu primer disc d'estudi, 'Delirios', format per cançons escrites per ells mateixos.
 
L'entrevista:
 
El Javi Mitjans i l’Àlex Egido fa menys d’1 any van decidir a publicar els seus primers temes, entre ells “Golpe de Sueños”. Concretament aquesta cançó expressa la por de l’autor de tancar-se en si mateix i és un crit a obrir la ment a les múlltiples possibilitats de complir somnis que ens dona la ciutat de Barcelona.
Com a compositor del grup, el Javi ens explica que la inspiració és imprevisible i que abans de publicar un tema n’ha hagut d’eliminar 10.
Busquen arribar a un públic molt divers llançant missatges profunds. Ara, a més a més han introduït un toc “indie” amb la incorporació d’Isaac Ciller.
I com ho han fet per triomfar?
En gran part la seva dedicació els ha empès cap a dalt; darrere aquests 25.000 oients mensuals a spotify i gairebé 3000 seguidors a instagram hi ha hores diàries d’assaig que es passen ràpid amb bromes com ¿dónde está Pablo?
De cares al futur està previst que presentin un nou àlbum aquest mes de setembre a la sala Bikini de Barcelona (data per concretar), amb el seu primer single i èxit d’aquest estiu “Cada dia de Verano”, amb el qual molts haureu ballat, cantat o simplement us haureu relaxat contemplant una posta de sol.