Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 4 de maig del 2018

PAULA BADOSA ES RETIRA A RABAT

Tennis. La jugadora de Begur perdia en els quarts de final contra la setena favorita, la sèrbia Aleksandra Krunic, per 6-2 i 1-0

unes molèsties a la cuixa esquerra la van obligar a retirar-se del torneig, que és puntuable per al circuit WTA

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Divendres, 04/05/18
 
Paula Badosa, durant un torneig d'aquest any.
(Foto: Imatge d'Arxiu d'el Punt Avui)
 
 
La bona trajectòria de Paula Badosa en l’internacional de Rabat, puntuable per al circuit WTA, va finalitzar en els quarts de final per unes molèsties a la cuixa esquerra que li van impedir completar el partit. La jugadora de Begur estava perdent per 6-2 i 1-0 contra la sèrbia Aleksandra Krunic, la setena cap de sèrie, i va haver d’abandonar. Paula Badosa, 212 del rànquing mundial, va sortir a la pista amb un visible embenat a la cama i des de l’inici es va poder apreciar que li costava seguir el ritme de la seva rival. Paula Badosa va cedir el servei en el primer joc i no el va poder recuperar en el primer set. En el setè joc Krunic li va tornar a trencar el servei i va guanyar el primer parcial (6-2) en 28 minuts. La jugadora número 52 del món va iniciar el segon set de la mateixa manera, fent un break, i la catalana va decidir retirar-se després de 37 minuts de partit. Paula Badosa havia superat tres partits de la fase prèvia per accedir al quadre gran, i després havia guanyat dues rivals més per classificar-se per als quarts de final. Aquest era el seu sisè partit a Rabat, i quatre els havia guanyat en tres sets.
 
La jugadora de Begur havia de disputar la fase prèvia del Premier Mandatory de Madrid, que comença dissabte. Ara s’haurà d’esperar per veure com evolucionen les molèsties que té a la cuixa esquerra i si estarà a punt per jugar en el torneig madrileny.
 
Arribar als quarts de final de l’internacional de Rabat és el millor resultat de la jugadora de Begur en un torneig d’aquesta categoria del circuit WTA. L’any 2015 va ser la gran sorpresa quan va superar dues eliminatòries del Premier Mandatory de Miami. Aquell mateix any també va ser campiona del Roland Garros de la categoria júnior. En el seu palmarès Paula Badosa té quatre títols de la categoria ITF, l’últim aquest mateix any.