Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 31 de març del 2018

SA PUNTA VEURÀ ENLLESTIT L'ENLLUMENAT

Aproven les contribucions dels veïns per l’enllumenat pendent a Sa Punta i del carrer Santiago Rusiñol de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 30/03/18
 
 
 
El ple de l’Ajuntament de Begur ha aprovat les contribucions especials per a l’execució de les obres dels projectes de l’enllumenat públic per enllestir la urbanització Sa Punta i fer el carrer Santiago Rusiñol de Sa Riera. El pressupost de Sa Punta puja a 464.000 euros, mentre el del carrer Santiago Rusiñol, a 34.046 euros. En ambdós casos, l’Ajuntament assumeix el 10% del cost global.
 
La imposició i ordenació de les contribucions de Sa Punta, que va ser aprovat per unanimitat del consistori, afecta els carrers Cala Moreta, les Planasses, Sa Punta d’es Forn, Joaquin Vayreda, Passatge Joaquim Vayreda, Pau Milà Fontanals, Torradors, Catalònia i Sa Punta Llarga. El projecte s’ha dividit en dos, i aquests es tiraran endavant en 6 fases diferents. L’alcalde, Joan Loureiro, va recordar que el projecte es va aturar arran de la crisi econòmica i que ara es reactiva a petició dels mateixos veïns. I s’ha fet per fases per facilitar a les petites empreses a poder-hi optar. L’actuació afecta un total de 360 propietaris.
 
Respecte a la imposició i ordenació de les contribucions al carrer Santiago Rusiñol, abans es van desestimar les reclamacions presentades per una desena de veïns sobre un total de 69 contribuents. “Jo em quedo amb els més de 50 que volen tirar l’obra endavant”, va dir l’alcalde, que va afegir: “per 100 euros tindran l’enllumenat públic correcte”. En aquest punt, l’oposició es va abstenir.