Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 8 de març del 2018

BEGUR ES PROMOCIONA A DONOSTIA I PUIGCERDÀ

Puigcerdà i Donostia, punts de sortida de la promoció turística de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 08/03/18
 
L’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur inicia demà divendres la seva promoció turística 2018 amb dues accions paral·leles a Puigcerdà i Donostia.
 
A Donostia, on es va per cinquè any consecutiu, es fa la promoció conjuntament amb el municipi de Calonge i Sant Antoni. Ambdós municipis presentaran un vídeo promocional conjunt a Sant Sebastià, a la fira Sevatour, Salón Internacional de la Evasión y el Turismo de Donostia-San Sebastián. Aquesta fira aplega més de 18.000 visitants, tant del propi País Basc, com de Navarra i del sud de França.
 
Promoció a la Fira Sevatour de l'any passat.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
A Puigcerdà, en canvi, la presentació no es fa en el marc de cap fira turística. La promoció es farà, al llarg del cap de setmana, amb una caseta de fusta instal·lada al davant del campanar de la plaça Santa Maria de la ciutat, on també hi haurà un escenari, on actuaran divendres el grup d'havaneres 'Els Cremats' i dissabte 'Port Bo'. La presentació de Calonge i de Begur com a destinacions turístiques, també comptarà amb una desgustació de còctels divendres i un cremat dissabte, durant la cantada d'havaneres. També s'espera la presència dels alcaldes dels dos municipis, Jordi Soler i Joan Loureiro.
 
Promoció de l'any passat a Puigcerdà.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
L’objectiu principal de les accions turístiques és el de promocionar Begur i les seves platges, la seva cultura i l’oci, la seva gastronomia i com no, la Fira d’Indians, destacant la qualitat dels seus serveis en hostaleria i restauració els quals combinen la qualitat amb la tradició de tota la vida.