Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 18 de gener del 2018

TURISME SOSTENIBLE A BEGUR

El Càmping Begur és el primer d’Europa en obtenir la certificació Biosphere

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 18/01/18
 
Entrada del càmping, a la carretera de Begur a Esclanyà.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
El Càmping Begur és el primer allotjament campista europeu que aconsegueix la certificació de sostenibilitat turística 'Biosphere'.
 
El certificat Biosphere és atorgat per l'Institut de Turisme Sostenible, i és l'únic segell que incorpora els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i les directrius de la 'Cimera del Clima de París', celebrada el 2015. La vigència del certificat és de tres anys, durant els que es faran revisions anuals.
Aquest certificat va sorgir a instàncies de la Conferència Mundial de Turisme Sostenible de l'any 1995, una conferència promoguda per Nacions Unides a través de la Unesco.
 
El Càmping, ubicat al costat de la carretera de Begur a Palafrugell per Esclanyà, funciona des de finals dels anys 50 del segle passat i, des del 2000 és propietat de Joan Carbó. Segons explica el mateix propietari, sempre ha apostat per una gestió sostenible i s'ha treballat per a fer evident el seu compromís amb la conservació i la millora del patrimoni cultural, el desenvolupament econòmic i social, la conservació ambiental i la satisfacció dels clients.
 
 
Un dels bungalows del camping.
(Foto: Ajuntament de BEgur)