Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 8 de gener del 2018

MÉS MILLORES AL BARRI DE SANT JOSEP, A ESCLANYÀ

Es millorarà l’aparcament del barri de Sant Josep d’Esclanyà, a Begur

Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 08/01/18
 
El govern begurenc, a més de la millora del trànsit del barri de Sant Josep d'Esclanyà, vol actualitzar també l'actual aparcament de la zona, en el que també s'hi troba el punt de recollida selectiva d'escombraries i un parc infantil. Per aquest motiu, ja es prepara la redacció del projecte de condicionament.
 
L’objectiu del projecte és millorar els tres serveis existents, per una banda, acostant la zona infantil al costat del carrer, també es vol millorar la disposició dels aparcaments i l'entrada al pàrquing, així com condicionar millor el punt de recollida selectiva. S'espera tenir l'estudi a punt abans d'acabar el mes, per tal de procedir amb la resta de tràmits el més aviat possible.
 
Durant el ple de novembre passat, ja es va aprovar, per unanimitat, el conveni urbanístic amb Palafrugell que permetrà donar sortida als carrers amb cul-de-sac del barri per al municipi veí. A més, l’alcalde té previst convocar una reunió pública amb els veïns de Sant Josep d’Esclanyà perquè puguin conèixer de primera mà el projecte que permetrà completar la xarxa viària del barri. En la mateix reunió, també es donarà compta de la remodelació de la zona d’aparcament i parc infantil.
 
Amb el nou tram viari, es donarà sortida pel sud als tres carrers del barri que no tenen sortida, per a millorar la mobilitat del barri, i també la dels veïns de Palafrugell.
 
 
Parquing del barri de Sant Josep d'Esclanyà.
(Foto: Ajuntament de Begur)