Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 20 de desembre del 2017

MAITE MARTIN DEIXA L'AJUNTAMENT DE BEGUR

La republicana Maite Martín deixa l’Ajuntament de Begur per motius personals

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 20/12/17
 
La segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Begur, portaveu de l’equip de govern i delegada de les àrees de Cultura, Ensenyament i Joventut, la republicana Maite Martín, ha decidit renunciar del càrrec de regidora de Junts per Begur i Esclanyà-ERC-AM al·legant motius personals. La renuncia, que ha estat acceptada per l’alcalde i company de grup municipal, Joan Loureiro, es va donar compte en el darrer punt de l’ordre del dia del ple d’ahir dimarts. Al mateix temps, el mateix grup municipal ja ha proposat el nomenament de la nova regidora per cobrir la vacant, Mònica Martínez, que és la següent membre de la candidatura, ocupant el quart lloc.
 
Maite Martin, ahir, durant l'últim ple com a regidora de l'Ajuntament.
 
 
En l’escrit de la renúncia, Martín agraeix la confiança de la gent en votar-la, com també als treballadors de l’Ajuntament i a tots els regidors begurencs. “El temps passat amb vosaltres ha estat de gran aprenentatge”, recorda la ja exregidora. Abans del ple, els regidors del govern li ha regalat un ram de flors. I al final, va haver-hi el minut de silenci per manifestar el rebuig del consistori als empresonaments de membres del Govern i dels presidents de l’Assemblea i Òmnium i a la situació de repressió de l’Estat espanyol.
Maite Martín va entrar a l’Ajuntament de Begur com a número dos de la candidatura  formada per Junts per Begur i Esclanyà, amb Loureiro al capdavant, i ERC en els passats comicis. En les eleccions municipals anteriors, les del 2011, Martín havia estat la cap de llista d’ERC, però no va entrar al consistori begurenc.