Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 5 d’octubre del 2017

CONCURSOS DE LA XIV FIRA D'INDIANS

Tothora i Begur Marítim guanyen el concurs de barres de terrasses i parades de la Fira d’Indians

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 05/10/17
 
El bar restaurant Tothora Begur i l’Associació Begur Marítim guanyen, respectivament, el concurs de barres de terrasses i parades de la XIV Fira d’Indians del municipi que es va fer del 8 al 10 de setembre.
 
Imatge dels dos premiats, junt a Eugeni Pibernat, regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Begur.
 
 
El Tothora va dedicar la seva barra, dins de la seva terrassa a la plaça de l’Església, al sector del cotó, mentre Begur Marítim, amb la seva parada de menjar ubicada a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, representava una destil·leria. En aquesta primera edició del concurs han participat un total de 10 barres de bar i 37 parades de menjar i beguda.
 
Barra del Tothora, dedicada al sector del cotó.
 
Parada de menjar de l'Associació 'Begur Marítim', representant una destil·leria.
 
El concurs, que ha estat convocat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament, entitat organitzadora l’esdeveniment, compta amb un premi que cobreix la taxa d’ocupació durant els tres dies de la Fira, amb un màxim de 600 euros. “La iniciativa del concurs no és altra que incentivar els propietaris de terrasses i parades a millorar la decoració dels seus establiments dins de l’ornamentació del conjunt del municipi”, ha expressat Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme.