Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 5 de juliol del 2017

ESTIU ACTIU A BEGUR

Begur programa més de 200 activitats al llarg de l’estiu

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 05/07/17
 
El municipi de Begur ofereix més de 200 activitats al llarg d’aquest estiu, entre juliol i setembre. Les activitats són de tota mena (lúdiques, esportives, culturals...) i adreçades a tota la família, segons la Guia que ha editat l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament per aglutinar tota l’activitat estiuenca i que representa més de dues actuacions diàries. “Una demostració de què Begur és ben viu, amb un ajuntament i unes entitats molt actives que aposten pel gaudi”, ha manifestat el regidor de l’àrea, Eugeni Pibernat.
 
La Guia cobreix les activitats que es fan entre les dues festes majors del municipi, des de la de Sant Pere, que ha acabat ara, fins a la de Santa Reparada, a mitjans de setembre. Al llarg d’aquest període, hi ha les festes d’Esclanyà, Sa Tuna i Sa Riera i la Fira d’Indians, que tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre. Sense oblidar les sardanes, country line dance o el Festival de Música de Begur, que enguany arriba la la XL edició, i que comptarà, entre d’altres, amb el cantant polifacètic Albert Pla (4 d’agost) i el grup Manel (11 d’agost).
 
Al llarg de l’estiu hi ha fires i mercats ben diversos a Begur i altres nuclis del municipi: Mercat d’Estiu, Fira de Pintura, Fira Artesanal, Mercat Setmanal, Fira Begur de Nit, Taller de ceràmica, Fira de Pintura... A més, com a novetat, cada dijous hi haurà Shopinng Night, és a dir, que les botigues poden estar obertes fins a les 12 de la nit, que es complementarà amb una actuació de discjòquei a la plaça de la Vila. Però la gran novetat serà la Costa Brava Fashion Week, que es farà del 21 al 23 de juliol, entre les 5 de la tarda i mitjanit, al Parc de l’Arbreda. Durant els tres dies hi haurà activitats diverses, destacant les desfilades de modes, una  de les quals serà benèfica, a part de l’entrega del premi Costa Brava.
 
També hi haurà visites guiades per conèixer Begur o el seu patrimoni indià. Sense oblidar la festa de la Verge del Carme (15 de juliol), la XIX Travessa S’Eixugador-Aiguafreda (16 de juliol), la Cantada d’Havaneres amb els grups Port-Bo i Son de l’Havana (12 d’agost), la II Travessa Nocturna de Natació Sa Riera- Illa Roja (5 d’agost) o les festes de l’Associació 40 (Born’77) o els que enguany fan 40 anys (22 de juliol i 19 d’agost). “Obrim Begur a tothom”, ha dit Pibernat, que recorda el que li va dir una persona d’un poble veí davant el gran nombre d’activitats: “Begur és el poble feliç”.
 
Festa del Carme - 2016

Baixada de Carretons - 2016

Rocòdrom - Festa de Sa Riera - 2016

Cantada d'Havaneres (2016)

Inauguració del Festival de Música del 2016, a càrrec de la Soul Machine.
 
 
Fotos: Ajuntament de Begur