Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 16 de juny del 2017

PAULA BADOSA AL TROFEU CIUTAT DE BARCELONA

Tennis - Trofeu Ciutat de Barcelona: Badosa Derrota Torró

La de Begur mai no havia vençut la de Villena (1-4) i avança cap als quarts a l’Hispano Francès. Totes les caps de sèrie estan fora

 
Font: El Punt Avui - L'Esportiu (Edició Digital) - Divendres, 16/06/17
 
La tennista de Begur Paula Badosa (361a de la WTA) va derrotar ahir per primer cop en cinc enfrontaments la tennista de Villena Tita Torró (326a) per 3-6, 6-4 i 7-5 en els vuitens del Ciutat de Barcelona, l’ITF de l’Hispano Francès. El partit va durar dues hores i cinc minuts i va enfrontar dues de les jugadores amb més nom del quadre malgrat que la seva classificació no reflecteix la seva qualitat. En el cas de Badosa, les lesions l’han mortificada des que va ser campiona júnior a Roland Garros. La rival de la catalana serà la nord-americana nascuda a Buenos Aires Maitane Usue Arconada, que ahir va barrar el pas a l’australiana Isabelle Wallace.
 
Un trencament va ser suficient perquè Torró dominés el primer set. Badosa va replicar amb un altre break en el segon acte i va empatar en el marc d’un duel entre dos serveis solvents. La catalana va salvar tres pilotes de break i va arribar al 6-5 favorable en el tercer acte. Va ser llavors quan es va situar amb 15-40 sobre el servei de la valenciana i va sentenciar el partit en la segona oportunitat. També van accedir als quarts la xilena Daniela Seguel, que va eliminar la paraguaiana Montserrat González (6), i la nord-americana Jennifer Elie, que va fer fora la suïssa Jil Belen Teichmann (4), seguint amb la malastrugança de les caps de sèrie. Cap de les vuit ha arribat a quarts.