Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 7 de juny del 2017

MARNATON EDREAMS A BEGUR

Begur acull diumenge la seva 5ª MARNATON eDreams

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 07/06/17
 
  
La costa marítima de Begur acull aquest diumenge, 11 de juny, la quinta edició de la prova d’aigües obertes MARNATON eDreams Begur, amb 720 nedadors. La prova consisteix en dues travessies a mar obert que tenen com a punt d’arribada la platja de sa Riera. Una travessia surt de la platja d’Aiguablava (7.000 metres), amb 307 nedadors, i l’altra, de la de Sa Tuna (3.500 metres), amb 413 nedadors. A més, per tercer any consecutiu, es farà, a la mateixa platja de sa Riera, la MARNATON Kids, quatre proves (de 50 a 400 metres) destinades a infants de 5 a 13 anys, amb 52 inscrits.
 
La travessia d’Aiguablava-Sa Riera, destinada a nedadors experimentats, començarà a les 9 del matí. Els nedadors passaran pel cap de Begur, on hauran de superar les corrents que solin haver-hi. Seguidament tindran el primer avituallament (3.000 metres). El segon avituallament el tindran a la zona de Cap sa Sal (5.000 metres). Es preveu que el primer nedador arribi a la meta a partir de les 10,20 del matí. La travessia de sa Tuna-sa Riera començarà a les 10,30 del matí. Els nedadors d’aquest prova també compten amb un avituallament (1.500 metres). Es preveu que el primer nedador arribi a partir de les 11 del matí. Les diverses proves de MARNATON Kids, que tenen per objectiu fomentar la natació entre els més petits, començaran a les 12 del migdia a la mateixa badia de Sa Riera. L’entrega dels premis es farà a les 13 hores.
La MARNATON eDreams Begur forma part de la VI Copa MARNATON eDreams, que es va inaugurar aquesta temporada amb la prova de Barcelona, que enguany arribava a la quarta edició. Després de Begur, encara quedaran dues proves més per a la copa. Per un costat, la de Sant Feliu de Guíxols, l’1 de juliol, que arriba a la sisena edició. I la de Cadaqués, el 16 de setembre, que enguany arriba a la desena  edició.
 
MARNATON és una empresa especialitzada en l’organització d’esdeveniments de natació en aigües obertes. Des del 2008 el seu objectiu és popularitzar la natació de llarga distància prestant una especial atenció a la seguretat, l’entorn i l’ambient familiar així com potenciant una vida més saludable i el respecte pel medi ambient. El patrocinador de referència de la prova és eDreams, que és l’agència de viatges online líder a Europa. L’Ajuntament de Begur també col·labora en el patrocini d’aquesta prova esportiva.