Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 14 de juny del 2017

DAVALLADA DE LA XIFRA DE DONACIONS DE SANG A BEGUR

28 participants a la donació de sang de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 14/06/17
 
Donants de sang durant la campanya d'aquest mes de juny a Begur.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Un total de 28 persones van participar en la donació de sang de Begur que es va fer ahir dimarts al vespre, al llarg de tres hores, al Casal de la Gent Gran de Begur. Dels 28 participants a la donació, organitzada pel Banc de Sang i Teixits del departament de Salut de la Generalitat, 26 es van concretar en donacions efectives, mentre dues van ser descartades.
 
La participació d’ahir representa una davallada respecte a les darreres donacions de sang fetes a Begur, encara que iguala la del juny de l’any passat (28 participants i 27 donacions). La darrera donació es va fer el mes de gener passat amb 58 participants, amb 50 donacions efectives. I en la d’octubre passat, van haver-hi 45 participants, amb 42 donacions efectives.
 
Des del Banc de Sang s’ha volgut agrair la gent que ahir va participar en la donació i fa una crida a continuar donant sang per evitar una davallada de les actuals reserves i evitar problemes de cares a un futur proper. “Per disposar sempre de sang suficient i segura, cal que  incorporem la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i com una forma de participació cívica en la societat”, es recorda des del Banc de Sang.