Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 26 d’abril del 2017

JA TENIM CARTELL DE LA FIRA D'INDIANS 2017!!

Anna Grimal guanya el IX Concurs del Cartell de la Fira d’Indians de Begur

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 26/04/17
 
Anna Grimal, de Palafrugell, ha guanyat el IX Concurs del Cartell Fira Indians de Begur, que convoca l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme, amb l’obra “Oficis d’Ultramar”. El cartell guanyador, on apareixen tres personatges amb diversos elements relacionats amb els oficis, que és la temàtica d’enguany, serà el logotip d’aquesta edició, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de setembre. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, ja ha manifestat que s’està treballant perquè la fira, que és el principal esdeveniment del municipi i enguany arriba a la XIV edició, sigui “un referent cultural a la demarcació”.
 
Anna Grimal i Joan Loureiro, Alcalde de Begur, amb el cartell guanyador. (Foto: Maties Carreras/Ajuntament de Begur) 
 
Pibernat ha explicat que entre les novetats previstes per aquest any hi ha la de diferenciar clarament els diferents escenaris, mirant que els del centre indueixin a formar part de l’època. “Volem fomentar el centre com un espai de passeig, on la gent es pugui submergir en l’ambient d’època indiana”. Per això, el regidor deixar clar que la temàtica de la fira quedarà “reflectida en els carrers i en les actuacions i animacions”. La música, que fins ara es podia trobar en els diferents espais, quedarà concentrada especialment a l’Arbreda.
 
Grimal ha estat premiada amb 500 euros, que ha rebut directament de l’alcalde del municipi, Joan Loureiro. La jove il·lustradora, l’any passat, ja va quedar finalista i el jurat, per primera vegada, va decidir atorgar-li un accèssit per l’obra “Sastre”. En aquesta edició s’han presentat un total de dotze propostes.