Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 24 d’abril del 2017

ÈXIT DE LA SWIMRUN

50 parelles surten de Begur per fer la Swimrun Costa Brava by Head

Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 24/04/07
 
Un total de 50 parelles sortien ahir del Castell de Begur per fer la Marathon de la segona edició de la Swimrun (nedar i córrer) de la Costa Brava by Head, que acabava a Platja d’Aro. La sortida de la cursa, que organitza Besttrail, la va donar el regidor d’Esports, Martí Aldrich a les 8 del matí.
 
Els participants preparats per al tret de sortida de la Marathon Swimrun Costa Brava, al Castell de Begur. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
Les parelles, que poden ser masculines, femenines o mixtes, han de recórrer 41.810 metres (35.650 d’ells de cursa a peu i 6.250 de natació). El primer contacte amb el mar el feien a Aiguafreda.
 
A més de la prova de Marathon, al llarg del dia s’afegien a la competició altres parelles que feien un recorregut més curt. Per una banda, a Calella de Palafrugell s’hi afegien 69 parelles, que participaven en la prova anomenada 'Sprint' i havien de recórrer 21.070 metres, i per altra, la 'Short', que comptava amb la participació de 30 parelles més, que sortien des de 'La Fosca' de Palamós, per a recórrer 12.220 metres. Així, en total, 149 parelles partivipaven en aquesta edició de la Swimrun Costa Brava, doblant el nombre de participants de la primera edició.
 
Arribada d'alguns dels participants a la platja d'Aiguablava.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
Aquesta prova va sorgir a Suècia, només poden participar-hi parelles que han de mantenir-se junts durant la cursa, un recorregut que han de fer sense interrupcions i pel que tenen un màxim d'11 hores per a acabar, amb 7 punts d'avituallament, 40 punts de control, i un recorregut que inclou 23 trams d'aigües obertes, que han de fer amb la mateixa roba i calçat amb els que córren.