Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 3 de març del 2017

RAID LABERINT A BEGUR

Begur, sortida i arribada del primer raid laberint de la demarcació

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 03/03/17
 
El municipi de Begur serà demà dissabte el punt de sortida i arribada del primer raid laberint que s’organitza a les comarques gironines. El raid laberint consisteix en recórrer 250 quilòmetres per camins de terra de la demarcació, aplegats dins de 27 trams, amb un vehicle per mitjà d’un roadbook amb navegació. La prova compte amb tres categories: navegació, aprenents i família. “Intenta combinar diversió i aventura”, es recorda des de l’organització, Classics Rent Services, creada el 2013 i que es dedica a organitzat esdeveniments esportius.
 
El cotxe de Donatiu-Vilatarsana.
 
 
La prova començarà a les 8 del matí amb les verificacions i l’entrega de la documentació al pàrquing de la Vinya. El primer participant sortirà a dos quarts d’onze del matí. Entre els participants, ja se sap de la presència de Joan Donatiu-Kim Vilatarsana amb el seu espectacular VW Escarabat “proto”, un dels equips Yamaha que varen participar al darrer Dakar, i el baix empordanès Juanjo Martínez. Es preveu que el guanyador de la prova arribi a Begur partir de les 8 del vespre. El raid laberint acabarà amb un sopar i l’obertura del parc tancat.
 
Cartell Raid Laberint 2017.
 
 
Per al correcte funcionament, segons recorda l’organització, és indispensable respectar les lleis de trànsit, tenir els documents de conductor i vehicle al dia i seguir les instruccions del reglament i dels comissaris.