Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 31 de desembre del 2016

LA JUNTA DEL CASAL D'AVIS DE BEGUR DIMITEIX EN PLE

Es planten perquè el consistori permet a una coral assajar-hi sense acord en l'horari

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dissabte, 31/12/16 - Emili Agulló
 
El dinar de cap d'any va servir ahir
per acomiadar la junta.
(Foto: E.A. - EPA)
 
Els nou membres de la direcció del Casal de Gent Gran de Begur, presidida per Josep Ribot, van anunciar dijous al vespre als 275 socis de l'entitat la decisió de dimitir de manera irrevocable, i traspassar a partir del nou any la responsabilitat de l'equipament i els comptes al govern municipal.
 
El motiu, segons explicaven ahir fonts de l'equip sortint, ha estat sobretot la pugna amb la coral que va sorgir inicialment dins del casal. El grup de cant va rebre permís de l'anterior alcalde, Joan Català, per assajar a les instal·lacions, tot i que en un horari –de 18 a 19.30 h– que “interfereix” –diuen– en les activitats quotidianes de la majoria de socis. D'altra banda, la direcció sortint també està molesta perquè en els darrers mesos s'han programat algunes activitats i cursos municipals a la sala del casal. Entre la massa social, que ahir va celebrar el tradicional dinar de cap d'any, la notícia de la renúncia s'ha rebut amb estupor i es plantegen recollir firmes perquè hi hagi una solució amistosa i la junta no abandoni la gestió de l'entitat.
 
L'alcalde accidental, Marià Renart, avançava ahir que han convocat les dues parts a una reunió al gener per intentar trobar una solució amistosa, però defensa alhora que el casal “és un espai municipal” i que hi han fet algunes millores interiors per mirar que hi puguin conviure altres activitats.