Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 18 de novembre del 2016

MUSICAL D'ONCOLLIGA A PALAFRUGELL

S'estrenarà diumenge al Teatre Municipal de Palafrugell

Es durà a terme un reconeixement al cirurgià Josep Figueras

 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Divendres, 18/11/16 - Joan Trillas
 
Silvia Pedret i Antoni Sellas, conductors de la vetllada artística musical Can Seixanta. (Foto: Paco Dalmau - El Punt Avui)
 
La delegació a Palafrugell de la Fundació Oncolliga estrenarà diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre Municipal, un musical de creació pròpia que, amb el títol Can seixanta!, vol oferir una vetllada musical amb pinzellades d'humor. Tot plegat, i amb un donatiu de deu euros, per fer passar una estona divertida amb una certa ironia crítica, com destaca el seu director i autor del llibret, Josep Bofill. Amb el mestre Joan Xicoira a la batuta; l'escenografia de Ricardo Saygo i un planter d'artistes ajudaran a conèixer una dècada, la dels seixanta del segle passat.
 
Sílvia Pedret i Antoni Sellas, com a conductors de la vetllada artística musical Can Seixanta, seran els qui representaran un matrimoni, propietaris del mas Seixanta, pel qual entren i surten artistes de tota mena: cantaires, ballarins i ballarines, actors i actrius i, fins i tot, un il·lusionista.
 
Segons explica el creador de l'espectacle Can Seixanta, Josep Bofill, el musical vol servir per fer un recorregut per una dècada, però també, i molt especialment, per defensar valors que no són de cap moment històric en concret. I precisament aquests valors tenen molt a veure amb la figura del cirurgià Josep Figueras, arrelat a Begur. La delegació de la fundació a Palafrugell, en paraules de Josep Bofill, ha volgut homenatjar, en ocasió del vintè aniversari de la Fundació Oncolliga Girona, un dels millors especialistes, el qual ha dedicat la seva vida professional a investigar diferents tipologies de càncer i a mirar de guarir de les més agressives i que més es resisteixen a ser vençudes.