Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 11 d’octubre del 2016

NOVA TEMPORADA DE LA FUNDACIÓ ESPORTIVA BEGUR

Uns 180 jugadors, agrupats en 13 equips, formen el futbol base de la Fundació Esportiva Begur
 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 11/10/16
 
La Fundació Esportiva Begur aplega aquesta temporada 2016-2017 uns 180 jugadors i uns 23 monitors, repartits en 13 equips.
Els equips, durant l'acte de presentació oficial d'aquest diumenge, 9 d'Octubre, al camp de futbol de Begur. (Foto: Ajuntament de Begur)
Els jugadors dels equips, que n’hi ha de modalitats de futbol 7 i de futbol 11, són des de la categoria d’escoleta a juvenil. La presentació oficial de tots els equips es va fer aquest diumenge passat al camp de futbol municipal.
 
“Ha quedat palesa la força de l’esport base begurenc”, ha manifestat el coordinador d’Esports de Begur, Enric Tarrés. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde accidental, Marià Renart, i del regidor d’Esports, Martí Aldrich. Durant la presentació, a part dels dos membres del govern local, també van parlar els coordinadors esportius, com dos jugadors molt vinculats a la Fundació en representació de les dues modalitats. La Fundació, a part del futbol, també dóna cabuda a altres esports, com són el bàsquet, el tir amb arc i el patinatge artístic d’iniciació i federat.
 
D'esquerra a dreta: Marià Renart, com a alcalde accidental, Martí Aldrich, regidor d'esports i Francesc Pilsà, tercer tinent d'alcalde, durant l'acte. (Foto: Ajuntament de Begur)