Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 7 de setembre de 2016

FILMEN UN TEMERARI QUE ANAVA EN SENTIT CONTRARI PER LA C-31

Els mossos analitzen el vídeo per esbrinar si el conductor del vehicle, un Seat Toledo blanc, n'és el titular.
El vídeo el situa a l'autovia de Mont-ras a Llofriu.
 
Font: El Punt Avui (Edició Digital) - Dimecres, 07/09/16 - Emili Agulló
 
Els Mossos d'Esquadra investiguen el vídeo d'un conductor que circulava ahir, al voltant de les 10 del matí, pel tram final de l'autovia C-31 entre Mont-ras i la rotonda de Llofriu amb un Seat Toledo blanc pel sentit contrari de la carretera. Un jove de Begur que anava d'acompanyant en una motocicleta va enregistrar amb un telèfon mòbil l'escena, en què es pot veure com quinze conductors es creuen amb el temerari –duia els quatre intermitents activats en posició d'emergència– tot fent-li llums i avisos amb els clàxons.
 
Diversos dels conductors testimonis van alertar de la situació al telèfon 112 i el cos policial va activar els protocols per esbrinar la matrícula del turisme, localitzar-ne el titular i esbrinar si era el conductor durant l'escena, en què s'entreveu un home sol i aparentment tranquil, amb una armilla reflectora penjada al seient del copilot. No ha transcendit quina distància va recórrer el vehicle en sentit contrari, però el tram de la filmació supera el quilòmetre i mig.
 
El vídeo va començar a córrer al migdia per les xarxes socials, penjat primer al perfil de Facebook de Televisió Costa Brava. Al vespre ja acumulava més de 30.000 visionats, una xifra tan elevada que d'entrada va fer dubtar que l'enregistrament no fos més antic, però diversos testimonis corroboraven l'ensurt, i donaven fe que havien intentat alertar-lo de la situació, sense gaire èxit.
 
Entre els precedents, el 2010, els Mossos van detenir un home ebri, que triplicava la taxa límit d'alcoholèmia, per haver conduït 26 quilòmetres en direcció contrària per l'autovia C-35, entre Vidreres i Llagostera.
 
Diverses persones es preguntaven, ahir, on eren els agents de trànsit, especialment el vehicle camuflat amb radar que periòdicament controla la velocitat al tram de l'autovia per Mont-ras. Ahir, testimonis el situaven en un altre punt de la C-31, a Pals, i posteriorment a la mateixa autovia de les Gavarres en una benzinera entre Llagostera i Santa Cristina d'Aro.