Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 14 de febrer del 2018

SUBVENCIONS PER A ENTITATS, ASSOCIACIONS I PARTITS POLÍTICS DE BEGUR

Més de 100.000 euros d’ajuts per a les entitats, associacions i grups polítics de Begur
 
Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 14/02/18
 
En el darrer ple de l'Ajuntament de Begur s'ha acordat, un any més, concedir ajuts econòmics a les entitats, associacions i partits polítics begurencs, per a que les destinin a sufragar el cost de les despeses de funcionament i realització d'activitats públiques o d'interès social.
 
Imatge de l'última sessió plenària de l'Ajuntament.
(Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
En total, 38 entitats es beneficiaran d'un ajut global de 105.904 euros, repartits entre totes. Destaquen, per exemple, els 20.000 euros que rebrà l'Associació de Comerç i Turisme de Begur.
Escoles, Clubs Esportius, Grups de Teatre, Partits Polítics, Associacioons de Mares i Pares de les Escoles, Xarxa de Municipis Indians o Cittaslow, El Consorci de la Costa Brava o el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, són altres dels beneficiaris d'aquests ajuts.
 
Per poder percebre les subvencions, les entitats hauran de presentar a l’Ajuntament  les factures  amb la corresponent certificació i estar al corrent  de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament. D’altra banda, els beneficiaris, a excepció dels grups polítics, hauran d’incloure en la propaganda o documentació de les seves activitats l’expressió “amb el suport de l’Ajuntament de Begur”.