Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 15 de febrer del 2018

REUNIÓ INFORMATIVA AMB ELS VEÏNS D'ESCLANYÀ

Els veïns del barri de Sant Josep d’Esclanyà, a Begur, a favor de la millora viària

 
Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 15/02/18
 
Reunió, ahir al vespre, amb els veïns del Barri de Sant Josep, al Local Polivalent d'Esclanyà. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
Després de la reunió d'ahir al vespre amb els veïns del barri de Sant Josep d'Esclanyà, s'ha pogut constatar que valoren molt positivament la millora de la comunicació viària del seu barri amb Palafrugell.
 
A la reunió, que es va celebrar al Local Polivalent d'Esclanyà, es van aplegar una trentena de persones que van ser informades per l'alcalde sobre les futures millores urbanístiques, així com del nou sistema de recollida d'escombraries porta a porta, que es comença a aplicar al barri a partir del proper dilluns.
 
L’alcalde va explicar que encara s’ha de fer el projecte definitiu i que les obres, si tot va com ha d’anar, es faran passat l’estiu. En termes generals, però, va poder explicar que l'Avinguda de Sant Josep serà només d'entrada, mentre que els tres vials transversals seran de sortida en direcció a Palafrugell. Aquestes obres també inclouran una reordenació de les zones d'aparcament actuals i una reconstrucció de l'actual parc infantil.
 
Els veïns també van poder consultar dubtes sobre el nou sistema de recollida de residus.