Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 6 de febrer del 2018

DIUMENGE DE CARNAVAL A ESCLANYÀ

Esclanyà es guarneix pel Carnaval

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 06/02/18
 
 

Esclanyà va celebrar aquest diumenge passat, 4 de febrer, el Carnaval amb una diversitat d’actes organitzats per la Comissió de Festes d’Esclanyà. El Carnaval, que es va fer al polivalent, va començar a les 17 hores amb l’actuació de l’animador infantil Jordi Tonietti. Seguidament, va haver-hi una exhibició dels infants amb coreografies molt diverses, per acabar amb ball amb música actual a càrrec de la mateixa comissió organitzadora.
 
Aquest divendres, el Carnaval arriba a Begur amb la cercavila dels menuts de la llar d’infants, que enguany aniran guarnits amb la temàtica follets del bosc. Els infants sortiran del centre educatiu a les 10 del matí i desfilaran fins a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas, on hi haurà l’envelat. Allà, a part de música, podran degustar una xocolatada.
 
Dissabte, a les 22,30, hi haurà el ball de Carnaval al mateix envelat de la plaça. L’animació del ball anirà a càrrec del grup Jaume Buixadera Boig Band. I el diumenge, com l’any passat, hi haurà una cercavila pels carrers més cèntrics de Begur amb la participació de la colla carnavalesca Els Pipots de Palamós. La rua començarà a les 16,30 hores i es preveu que duri una horeta. Seguidament, hi haurà el ball de Carnaval infantil amb el grup Kids Party Show, que oferirà un espectable infantil d’animació. El bar de l’envelat serà gestionat per l’AMPA de l’escola Doctor Arruga.