Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 9 de febrer del 2018

COMENÇA EL CARNAVAL A BEGUR

La llar d’infants enceta el Carnaval de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Divendres, 09/02/18
 
Mestres, familiars i alumnes de 'Ses Falugues', celebrant el Carnaval, aquest divendres, a la carpa situada a la Plaça Lluis Esteva i Cruanyas, de Begur.
 
 
Avui, els més petits de Begur, els alumnes de la llar d'infants Ses Falugues, han encetat les festes de Carnaval.
Acompanyats de mestres, pares i avis, petits i grans s'han disfressat de follets del bosc, i han iniciat una cercavila a les deu del matí des de les Escoles Velles i pel nucli antic, acabant a la carpa instal·lada a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, on han ballat i han degustat una xocolata amb coca.
 
Dissabte es farà el ball de carnaval a la mateixa carpa, a partir de dos quarts d’onze de la nit, amb música i animació a càrrec del grup Jaume Buixadera Boig Band.
 
El Carnaval de Begur, organitzat per l’àrea de Festes amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Doctor Arruga, continuarà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, amb una cercavila amb la gent del poble i amb la presència de la colla carnavalesca Els Pipots, la més antiga de Palamós. Posteriorment, hi haurà el ball infantil a l’envelat a càrrec del grup Kids Party Show, que oferirà un espectable infantil d’animació.