Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 18 d’abril del 2017

TRIPLE EXPOSICIÓ A LA SALA MUNICIPAL

Tres dones exposen a les Escoles Velles de Begur

 
Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 18/04/17
 
Monika Engelhaupt, Charlotte Billeter i Francisca Rascón exposen les seves creacions artístiques a la sala d’exposicions Escoles Velles de Begur fins al 13 de maig.
 
 
Les tres artistes, junt a l'alcalde, Joan Loureiro i la Regidora de Cultura, Maite Martín, durant l'acte d'inauguració de l'exposició conjunta. Foto: Ajuntament de Begur.
 
La mostra col·lectiva, amb 50 obres pictòriques, és la segona de la temporada de primavera del centre municipal, que gestiona l’àrea de Cultura. L’exposició es va inaugurar dijous passat, amb la presència de les tres artistes, com també de l’alcalde i la regidora de Cultura, Joan Loureiro i Maite Martín, respectivament. L’horari de visites és dijous de 17 a 20 hores i divendres i dissabtes de 16 a 20 hores.
 
Monika Engelhaupt (Frankfurt/Main, 1962), coneguda amb el nom artístic d’Akinom, presenta 21 quadres i tres performances. La seva creació, amb una connotació política, està influïda pels escenògrafs del Neuenfels de Frankfurt. Artista independent des del 1980 i galerista des del 1990.
 
Charlotte Billeter (Le Chaux-de-Fongs, 1937) aporta 17 dibuixos amb llapis, que realitza des que es va jubilar. Havia pintat durant la seva infantesa, com consta en un dels dibuixos, i actualment viu a Begur.
 
Francisca Rascón (Almadén, 1940) presenta 12 quadres, tots ells de paisatges,  seguint diversos moviments pictòrics. Sempre ha pintat tot allò que li agrada i ho fa per diversió.