Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 25 de gener del 2017

MÉS DONACIONS DE SANG

Augmenten les donacions de sang a Begur, que ahir va aplegar 58 participants

 

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 25/01/17
 
Imatge durant la jornada de donació de sang al Casal de la Gent Gran de Begur, ahir a la tarda. (Foto: Ajuntament de Begur)
 
 
Les donacions de sang estan augmentant a Begur. La d’ahir, que es van concretar en 58 participants, confirmen aquesta dinàmica.
 
La darrera donació, que organitza sempre el Banc de Sang i Teixits del departament de Salut de la Generalitat al Casal de la Gent Gran de Begur, va tenir lloc el mes d’octubre amb 45 participants. Aquesta ja va representar un trencament respecte a les dues donacions de sang del mateix any. En la donació d’ahir hi havia diversos electes i treballadors de l’Ajuntament.
 
Des del Banc de Sang s’ha volgut agrair la gent que ahir va participar en la donació i fa una crida a continuar donant sang per evitar una davallada de les actuals reserves i evitar problemes de cares a un futur proper. “Per disposar sempre de sang suficient i segura, cal que  incorporem la donació de sang com un hàbit a la nostra vida i com una forma de participació cívica en la societat”, es recorda des del Banc de Sang.