Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dilluns, 30 de gener del 2017

FORMACIÓ PER A AVANÇAR EN EL PROJECTE D’ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

L’Ajuntament es prepara per a entrar de ple en l’administració electrònica.

 
Font: Ajuntament de Begur - Dilluns, 30/01/17

L’Ajuntament es prepara per a entrar de ple en l’administració electrònica.

Els objectius i les avantatges que es busquen amb el desenvolupament d’aquest sistema són molts: per una banda es cerca la millora de la prestació de serveis a ciutadans, empreses i entitats, ja que resulten més efectius, per altra, es facilita la participació ciutadana mitjançant l’ús de les noves tecnologies, i també aumenta la productivitat de la mateixa Administració.

Per aquest motiu, treballadors de l’Ajuntament de Begur participen entre avui i demà en un curset de formació en el gestor d’expedients del projecte d’administració electrònica. El curset va adreçat als departaments que generen expedients i tràmits, com poden ser Urbanisme, Medi Ambient, Secretaria, Intervenció, Turisme, Policia, Informàtica…. La formació, que es fa a la sala de plens de l’Ajuntament al llarg del matí, també s’ha fet als regidors de l’equip  de govern.

Els ciutadans podran gaudir aviat dels avantatges que aquest nou sistema proporciona, com ara l’accés 24 hores al dia als serveis públics, l’agilització i rapidesa en l’obtenció de serveis o estalvi de temps i desplaçaments.

L’Administració també veurà una millora dels serveis que ofereix, gaudint d’una major eficiència interna, la reducció de costos, la integració dels diferents canals de prestació i l’ús generalitzat de les noves tecnologies amb tots els avantatges que aquestes proporcionen.
 
La Sala de Plens de l'Ajuntament, durant la classe d'avui.
(Foto: Ajuntament de Begur)