Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 1 d’octubre del 2016

ULTIMA SETMANA PER A PRESENTAR-SE AL CONCURS DE FOTOGRAFIA JOSEP CARRERAS!!

XI CONCURS DE FOTOGRAFIA JOSEP CARRERAS



Josep Carreras i Riera (1920-2002) fou el fotògraf de Begur per excel·lència, la memòria gràfica del nostre poble. En un moment en què les mancances i les restriccions polítiques no permetien gaire marge de llibertat, Josep Carreras va saber obrir-se camí i oferir-nos un retrat lúcid i costumista dels últims 50 anys de la nostra història.
Aquest concurs, convocat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur, està obert a qualsevol persona major d’edat aficionada a la fotografia.

La data límit de presentació de fotografies és el dia 7 d’octubre, i les podeu lliurar a:

Àrea de Cultura (Escoles Velles)
Horari: de 8 a 14h de dilluns a divendres. Dimarts de 15.30 a 19.30h
C/ Bonaventura Carreras, 11 - 17255 Begur

Telèfon: 972 62 41 55

Heu de tenir en compte que les fotografies poden ser analògiques o digitals, en color o en blanc i negre. La fotografia ha de ser inèdita i anar muntada sobre un suport de cartolina de 50 x 40 cm. Les mides de la fotografia són lliures.

El tema de la fotografia ha de ser Begur i les fotografies que no siguin identificables amb el tema han d’aportar la informació necessària per tal d’identificar-les (lloc on han estat preses o altres). Cada participant només pot presentar una sola obra. I el guanyador del premi no podrà participar en les dues edicions posteriors.

A més, totes les fotografies s’han d’acompanyar d’un sobre tancat amb títol de l’obra a l’exterior. I a l’interior, el nom, l’adreça, el telèfon del participant i una fotocòpia del DNI.

Les fotografies que incompleixin qualsevol dels requisits esmentats no seran considerades pel jurat.
El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre de 2016 a les 7 de la tarda, coincidint amb la inauguració de l’exposició.
La dotació del primer premi és de 300 € i hi haurà un premi local, amb un sopar per a dues persones.

L’exposició de les obres presentades romandrà oberta del 15 d’octubre al 12 de novembre, i es podrà visitar, els dijous, de 17 a 20h, i divendres i dissabte, de 16 a 20h
MÉS INFORMACIÓ I DÌPTIC AQUÍ