Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimarts, 20 de setembre de 2016

REPRENEN LES OBRES DEL CAMÍ DE VIANANTS DE BEGUR A PALAFRUGELL

Reprenen les obres per enllestir el camí de vianants de Begur per la carretera de Palafrugell

Font: Ajuntament de Begur - Dimarts, 20/09/16


L’empresa Construccions i obres Freitas SL de Begur ha reprès recentment, després de l’aturada per la temporada estival, les obres de construcció del darrer tram del camí de vianants de Begur paral·lel a la carretera de Palafrugell, per Esclanyà. L’actuació afecta el recorregut que va des de l’entrada al supermercat Jodofi a l’entrada sud de la urbanització Residencial Begur, i també afecta l’entrada al càmping Begur.
 
 
Fins ara, el pas anava des del nucli de Begur fins a l’entrada nord de la urbanització Residencial Begur, amb un miler de metres. Però el nou equip de govern va decidir continuar-lo fins a l’entrada sud de la mateixa urbanització. A l’estiu ja es va executar la major part del nou tram, que fa 1.500 metres en total. L’actuació forma part de la política de l’equip de govern, que s’ha marcat com una de les principals prioritats del mandat la millora de la seguretat dels vianants. A part d’aquest allargament del camí, també s’ha millorat la seguretat dels vianants a les zone de Fornells i Aiguablava.
 
 
L’obra, que té un cost superior als 100.000 euros, es concreta en la millora de les condicions físiques, tant a nivell d'amplada com de pavimentació, com també de la seguretat, amb la col·locació de barreres de protecció de fusta tractada al llarg de tot el seu recorregut paral·lel amb la carretera local. El paviment és de sauló, controlant les pendents, mirant que sigui d'un màxim del 2%. L'actuació segueix la mateixa pauta de la primera fase, que va del nucli a l'entrada nord de la urbanització i que va entrar en servei l'estiu del 2005