Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dijous, 29 de setembre del 2016

L'AJUNTAMENT DE BEGUR INVERTEIX EN MILLORES ALS CENTRES ESCOLARS

L’Ajuntament de Begur inverteix més de 45.000 euros en millores als tres centres escolar

Font: Ajuntament de Begur - Dijous, 29/09/16

Imatge de l'Escola Dr.Arruga. (Foto: Ajuntament de Begur)

L’Ajuntament de Begur ha invertit al llarg d’aquest 2016 més de 45.000 euros en obres de millores dels tres centres escolars del municipi, l’escola Doctor Arruga de Begur, l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà i la llar d’infants Ses Felugues. “Creiem que els centres han d’estar en les millors condicions per poder oferir una educació superior”, ha manifestat la regidora d’Ensenyament, Maite Martín.
 
La inversió més alta s’està fent a l’escola de Begur, la Doctor Arruga, ja que s’està executant un canvi de totes les finestres amb l’objectiu de tenir un bon tancament de cares a la instal·lació de la caldera de biomassa i així, a part de canviar el sistema de calefacció, millorar la sostenibilitat energètica. A més, s’han realitzat obres de pintura, treballs de reparació, revisió extintors, i subministrament de material elèctric.
A l’escola l’Olivar Vell les actuacions realitzades s’han concretat en treballs de pintura, canvi de rentamans i sanitaris, la col·locació d’un tendal fixe, arranjament de portes, manetes i murals i diverses obres de manteniment o reparacions.
A la llar d’infants Ses Falugues, s’ha invertit especialment en pintura i adquisició de material de psicomotricitat. A més, Ses Falugues, en trobar-se ubicat a les Escoles Velles, s’ha beneficiat d’obres generals, com han estat la millora de la façana o de les obres de pintures de l’edifici municipal.