Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dissabte, 17 de setembre del 2016

LA PRIMERA TROBADA D'SCOOTERS DE BEGUR APLEGA 58 VEHICLES

Font: Ajuntament de Begur - Dissabte, 17/09/16
 
 
La primera trobada d’escúters de Begur, organitzada per Scooter Club Begur, s’ha fet aquest matí a la plaça Forgas i ha aplegat un total de 58 vespes i lambrettes. La trobada, que ha comptat amb la implicació d’altres clubs de motos clàssiques, és una de les novetats del programa festiu de la festa major de Santa reparada del municipi.
 
Les escúters clàssiques de la mostra provenien de membres del club organitzador, però també de l’Emporvesp de Palafrugell, Sangla Atropellat de la Bisbal, Scooter Club Arenys i de la zona de Banyoles. Durant la trobada, s’ha sortejat uns guants i un casc entre els motoristes participants i, per votació popular, s’ha triat la moto més “xula” de l’exposició, que ha recaigut en una vespa 125N de l’any 1958.
 
 
La festa major de Santa Reparada de Begur, que sempre es fa el tercer cap de setmana de setembre, tot i que la commemoració és el 8 d'octubre, va començar ahir divendres amb algunes novetats, com és el ball de zumba, l’actuació musical amb discjòquei i el ball country. El programa festiu es clourà dilluns a la tarda amb una audició de sardanes a plaça de la Vila.